BriljansS* heeft als missie om docenten, leerkrachten, ouders en verzorgers te begeleiden naar meer balans in lichaam en geest.
Het doel is, dat zij dan vanuit rust hun leerlingen, studenten en kinderen kunnen begeleiden tijdens hun (studie-)loopbaan.

Check je Stress

20 % van de beroepsbevolking lijdt aan ongezonde stress. Dit houdt in dat er geen evenwicht is tussen spanning en ontspanning.  

Het is in dit kader dan ook heel belangrijk om leerlingen op jonge leeftijd te leren om te gaan met allerlei factoren en prikkels rondom de schooltijd. Je leert de signalen te herkennen die spanning bij je oproepen en hoe je hiermee beter om kunt gaan. Ook leer je de balans te vinden tussen energieslurpers en energiegevers, zodat je uiteindelijk beter in balans bent en op werk, studie en/of privégebied en optimaal kunt functioneren. Bovendien krijg je handvatten om in de toekomst met negatieve stress om te gaan.

Deze workshop is niet alleen geschikt voor brugklassers en leerlingen in VO/MBO en HBO, maar zeker ook voor volwassenen, die even wat handvatten willen om werk-en privézaken te combineren.


Deze workshop maakt je bewust(er) over factoren m.b.t. stress en burn-out op zowel lichaam als geest. Alle zintuigen worden geprikkeld door beeld en geluid en je ervaart de uitersten van stress en ontspanning in anderhalf uur tijd.
Durf je deze uitdaging aan?

Aantal personen: 6-8 personen
Investering: € 25,= p.p.
Duur: ± 1,5 uur

Inclusief:
koffie/thee en iets lekkers erbij,
(Grotere groepen kan ook! We denken graag mee over mogelijkheden!)

Aansluitend op deze workshop raden we "Timemanagement: Kleur je agenda in balans", omdat je hierbij inhoudelijk tips en tricks krijgt hoe je bewustere keuzes maakt en prioriteiten stelt in je week- en jaarplanning.