BriljansS* heeft als missie om docenten, leerkrachten, ouders en verzorgers te begeleiden naar meer balans in lichaam en geest.
Het doel is, dat zij dan vanuit rust hun leerlingen, studenten en kinderen kunnen begeleiden tijdens hun (studie-)loopbaan.

Wat is SENSI-therapie?

Sensi-therapie is een behandelwijze die naar de mens als totaal kijkt. Vanwege deze holistische kijk is het geschikt om zowel lichamelijke als geestelijke klachten te behandelen.
Sensi-therapie zorgt dat de balans weer terugkomt in lichaam en geest en is geschikt voor jong en oud!


Hoe werkt het?

Met behulp van een biosensor en via een speciaal meetprotocol wordt gemeten welke behandelmethoden nodig zijn. Deze behandelmethoden worden in dezelfde sessie uitgevoerd. Door deze persoonlijke aanpak om tijdens de behandeling diverse technieken toe te passen kan in zeer korte tijd de kern c.q. de oorzaak van de problemen naar boven gehaald worden en kan er direct en snel aan de oplossing gewerkt worden.

Aan het begin van de behandeling meet ik op de volgende onderdelen:

  • Voeding- en allergiemeting: Is er sprake van een allergie of intolerantie?
  • Diëten: Is er een dieet nodig?Een tijdelijk uitgemeten dieet brengt het voedingspatroon weer in balans.
  • Orthomoleculair: Is het nodig het voedingspatroon aan te vullen? Tekorten in het lichaam worden dan met vitamines, mineralen of spoorelementen al snel aangevuld. Is er sprake van vergiftiging in het lichaam? Gemeten wordt naar evt. kuren om het lichaam te ontgiften en te reinigen.
  • Bloesem en Edelsteenremedies: Is er een remedie nodig? Dit zijn druppels op basis van bloesem en edelstenen. Ze zijn vooral ondersteunen tussen de behandelingen door. Ze helpen de onderlaag naar boven te halen en weken als het ware vastzittende situaties en reacties in het lijf los. Het geeft inzicht in achterliggende thema's en versnelt het helingsproces.

REVIEW 1
Een prachtig mens die mij heel erg geholpen heeft bij het ontdekken van mijn kwaliteiten (waar ben ik goed in, mag ik daar ook trots op zijn e.d. ). Met behulp van de SENSI therapie heb je een zwaar gevoel bij me weggenomen; een gevoel dat ik al jaren onbewust diep in mijn hart met me meedroeg.  Anneke


REVIEW 2
Je bent een mooi mens en je doet hele bijzondere dingen. Je hebt mij met de Sensi-behandeling super geholpen en ik kan je aan iedereen aanraden (en dat heb ik al gedaan) Maar ook je positieve houding naar mij en anderen. Je bent voor mij een inspiratiebron. Liefs Kim

Doel van SENSI

Uiteindelijk doel van SENSI-therapie is erop gericht om het natuurlijke herstel van het eigen lichaam op gang te brengen. Dit kan zowel op fysiek, emotioneel of mentaal vlak zijn.

SENSI-therapie is geen langdurige reeks van behandelingen. Ieder persoon is anders en gemiddeld wordt uitgegaan van 4- 6 behandelingen. Voor ieder persoon wordt uitgemeten na hoeveel tijd de vervolgbehandeling moet plaatsvinden, dit kunnen dagen zijn, maar ook meerdere weken.

DOWNLOADS Formulieren behandeling
Behandelovereenkomst - download
Toestemmingsovereenkomst minderjarigen - download


Info rond de behandeling

Bij alle behandelingen kan de kleding aangehouden worden, alleen verzoek ik om de schoenen uit te doen.

Ik adviseer bij m.n. lichamelijke klachten ook altijd een (huis)arts te bezoeken en tracht, waar mogelijk, samen te werken met de reguliere behandelaars.

De behandeling begint tijdens het consult, maar deze zal nog langere tijd doorwerken. De reacties op de behandeling zijn persoonsafhankelijk. Je kunt zo goed als geen reactie opmerken, enigszins vermoeid zijn, maar ook een tijdelijke verergering van de oorspronkelijke klacht kan voorkomen.

Van belang is ook om genoeg water te drinken. De dagelijkse hoeveelheid (ook geadviseerd door het voedingscentrum) van ongeveer 1,5 liter per dag volstaat.

Advies is om rond de behandeling rekening te houden met afspraken later die dag, zodat je indien nodig enige rust kan nemen. Neem je rust.


REVIEW 3

Ik heb bij Bianca een Sensi-sessie gedaan. Ik wist niet goed wat het was, maar ik wilde graag weten hoe dit in zijn werk ging en doordat Bianca mij goede uitleg gaf durfde ik het aan. Zij heeft de sessie heel professioneel aangepakt; ze gaf duidelijke uitleg bij iedere handeling die ze verrichtte, ze vroeg regelmatig of ik me comfortabel voelde en (het belangrijkste!) er kwam voor mij door die sessie heel veel naar boven waardoor ik uiteindelijk bepaalde keuzes heb gemaakt die ik daarvoor niet had durven maken. Het leek erop dat mijn lichaam beter wist wat ik nodig had dan mijn verstand en Bianca kreeg dat door haar Sensi-sessie naar boven. Het is echt een aanrader voor iedereen die ergens mee zit of bepaalde keuzes moet maken in zijn/haar leven!! Ester