BriljansS* heeft als missie om docenten, leerkrachten, ouders en verzorgers te begeleiden naar meer balans in lichaam en geest.
Het doel is, dat zij dan vanuit rust hun leerlingen, studenten en kinderen kunnen begeleiden tijdens hun (studie-)loopbaan.

CONTACT


De praktijk is gelegen in een woonwijk en bevindt zich op de 1e etage. Er is ook een werkruimte met een huiselijke sfeer, waar niet gerookt mag worden.
Er is parkeergelegenheid voor de deur.

Met het openbaar vervoer (zie OV9292), kun je Philippine bereiken door vanaf het busstation in Terneuzen een taxi te reserveren op nummer:
088-2358000. Dit kost ongeveer € 5,=.

De praktijk is wel rolstoeltoegankelijk voor minder validen, de toiletruimte is dit niet. Indien gewenst kan hiervoor een afspraak gemaakt worden op de eigen locatie. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Papieren post mag naar:
BriljansS*
Markiezenstraat 3
4553 BN PHILIPPINE
06 - 308 35 237

Een mailtje sturen kan ook:
welkom@briljanss.nl

Heb je een vraag, idee of tip?
Of wil je een boek, waardebon, gesprek
of stoel-, ontspanningsmassage reserveren?

Vul dan het formulier hiernaast in...

Mijn vraag-idee-tip is ...

Aangesloten bij


Ik val als CAT-therapeut Level 3 Therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie.
Voor meer informatie over mijn klachtenregeling, klik hier .
Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

Kamer van Koophandel: 220 579 47

BriljansS voert een gedegen - coronaproof praktijk volgens de voorwaarden van de beroepsvereniging .